SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σκιάθος: Βυθίστηκε βάρκα στο λιμανάκι της Σκιάθου

Σοβαρά προβλήματα προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν τη Σκιάθο από χθες το μεσημέρι. 2026-10-14 12:43:27
Σκιάθος: Βυθίστηκε βάρκα στο λιμανάκι της Σκιάθου

Μία βάρκα βυθίστηκε στο λιμανάκι στον Λαιμό του Μπούρτζι, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί. Ευτυχώς, τη στιγμή του περιστατικού δεν υπήρχαν άτομα πάνω στη βάρκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η βάρκα χτυπούσε με δύναμη πάνω στον ντόκο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή προκαλούσαν έντονη αναταραχή. Τα συνεχή χτυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα τη βύθισή της.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα που προκαλεί η κακοκαιρία στη Σκιάθο, με τους δυνατούς ανέμους να δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες για τις μικρές βάρκες και τα σκάφη που βρίσκονται δεμένα στα λιμάνια του νησιού.